Revyens Mestre
 
For et par år siden udvidede jeg mit viseunivers med en bred vifte af revyperler. Som titlen antyder, handler "Revyens mestre" om dansk revys store skuespillere. 
 
Du bliver taget med på en musikalsk rundrejse, hvor vi vil møde en række velkendte navne som Osvald Helmuth, Ludvig Brandstrup, Arthur Jensen, Helge Kjerulf Schmidt, Gunnar Lemvigh, Ebbe Rode, Storm P, Dirc Passer, Buster Larsen, Victor Borge og mange andre. 
 
I et par timer vil jeg være "visevært" for publikum, og vi vil sammen opleve visefortolkning, monologer, fællessang, små historier fra de kendte kunstneres liv - alt sammen serveret med gætteleg, potpourrier og tryllerier fra klaveret. 
 
Publikum vil både blive underholdt og udfordret. F.eks. spiller jeg først visen på klaveret, og så er det spændende om publikum kan gætte visen…? Herefter synger jeg visen enten til klaver- eller guitar-akkompagnement, og publikum synger med på omkvædet. Jeg lægger megen vægt på at publikum er aktiverede under min optræden. 
 
Her er de viser og monologer som jeg synger i programmet Revyens mestre:
 
 1. Maggeduddi
 2. Her går det godt fru kammerherreinde
 3. Der kommer altid en sporvogn og en pige til
 4. Manden på risten
 5. Karl Nielsen
 6. Sangforeningen "Morgenrødens Pinsetur"
 7. Tale til konfirmanden
 8. Åkirkeby
 9. Storm P. monologer
 10. Det må jeg ikke for moar
 11. Vi er alle i samme båd
 12. Victor Borge: Fonetisk tegnsætning
 13. Victors klaver potpourrier (danske folkesange) samt nogle af hans klassiske klaverstykker (b.la Beethoven og Schumann)


Husk "Minderne har man jo lov at ha'..."

 


 

Ældresagen i Greve havde besøg af entertainer Stig Nørregård med programmet "Revyens Mestre i toner og tale". Det blev en meget intens eftermiddag, tiden fløj af sted og ikke én kedede sig et øjeblik. Stig sang og fortalte på sin egen charmerende måde, og det fik publikum til al juble, hvilket udløste ekstra numre og stående klapsalver.

Jørgen Norrid, formand for Ældresagen, Greve